Der kan være rigtig mange årsager til at gå i terapi –

  • Måske er du trist uden at kunne sætte ord på hvad det er, der trykker og nager
  • Måske er du fanget i tankespind om alt det, du burde gøre og alt det, du burde blive bedre til
  • Måske er du begrænset af lavt selvværd og usikkerhed
  • Måske oplever du livet gør ondt og føler dig deprimeret
  • Måske føler du dig utryg eller angst i hverdagen
  • Måske ender du gentagne gange i de samme konflikter med familie, kollegaer eller venner
  • Måske er du ’bare’ nysgerrig på dig selv og ønsker at leve mere i tråd med dine inderste værdier

Dette er bare eksempler – du har garanteret dine egne overvejelser og tanker, og du er altid velkommen til at ringe helt uforpligtende, hvis du har lyst til at vende dem, før du beslutter dig for terapi.

Hvad kan terapi gøre for dig?

Terapi handler dybest set om at komme til at leve bedre og mere fuldt i det liv, du er i – lige nu og her
At gå i terapi er at tage et vigtigt ansvar for sig selv. Det kan gøre ondt, og det kræver både vilje og mod. Til gengæld er belønningen stor, når du får en bedre forståelse for hvorfor du gør, føler og reagerer som du gør. Og ikke mindst når du begynder at kunne se dig selv med andre øjne, og i dit helt eget tempo kan ændre på negative og uhensigtsmæssige mønstre og adfærd.


 Det kan flytte bjerge at give dig selv lov til kigge ind bag dine facader 

Terapi handler ikke bare om at ændre adfærd, men også om at forstå os selv og de dybereliggende grunde til hvorfor vi gør som vi gør – og hvorfor vi lider.

Når vi bliver i stand til at forstå vores mønstre og forsvar, og hvorfor vi på et tidspunkt i vores liv var nødsaget til at skabe dem – så bliver vi også i stand til at tage os mere kærligt og hensigtsmæssigst af os selv og vores følelser. Med andre ord, vi skylder os selv at lytte til vores inderstes stemme, i stedet for at sætte hårdt ind med ’selv-forbedringsprogrammer’.

 

Som terapeut, er min fineste opgave at støtte dig i at træde nærmere dig selv
Ingen terapeut har dine svar – men en god terapeut kan hjælpe dig med at sortere i tanker og følelser, og støtte dig til at finde dine egne svar. Meningen med det hele er, at du går hjem fra en terapisession med en større forståelse og øget bevidsthed om dig selv, og allervigtigst: hvordan du bedst tager hånd om dig.

Hvordan foregår det?

Som terapeut tilbyder jeg et rum, hvor der er plads til lige præcis dét du kommer med 
Terapi hos mig består af en god blanding samtaleterapi, kropsterapi og forskellige terapeutiske øvelser, når det giver mening. Du kan altid forvente, at der er plads til dig og lige præcis dét du kommer med. Der findes ikke ’forkerte’ følelser, eller noget der er for småt. Hvis det fylder hos dig, så er det dét, der er sandt. Præcis dér tager vi fat og undersøger i fællesskab. Som terapeut har jeg naturligvis en stor rygsæk med gode faglige metoder, men der er aldrig nogen bestemt form eller metode du skal passe ind i.  Det vigtigste er, at det sker i dit tempo og at du føler dig tryg hele vejen.                    

Som terapeut arbejder jeg ud fra en forståelse af, at tanker, følelser og krop hænger uløseligt sammen
Vi kender nok alle fornemmelsen af et jag i maven, når vi bliver forskrækkende. Hvordan brystet kan trække sammen, når vi bekymrer os eller er angste. Hvordan halsen strammer til, hvis vi er nervøse for at give udtryk for noget. Det kan selvfølgelig også være fornemmelsen af flyvende, summende sommerfugle i maven, når vi glæder os til noget, eller er forelskede.

Kroppen lyver aldrig. Den fortæller dig altid, hvordan det er at være dig i en given situation. Spørgsmålet er bare om du lytter? Eller om du har glemt kroppens sprog?

I terapi hos mig, er kroppen et vigtig redskab til at komme i kontakt med de følelser, der er skubbet væk eller lagt på lager. Formålet er, at du igen lærer at registrerer, hvad kroppen fortæller dig gennem ordløse følelser og fornemmelser. Med andre ord – at du kan genoptage forbindelsen med dit indre barometer.

Kontakt mig på

Følg mig på